söndag 2 november 2014

Long time, no blogging  Hej på er, kära vänner som kanske tittat in här även fast jag tycks ha tappat bloggförmågan! Nu när jag väl kom ihåg att kika in så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om faktiskt. Det har varit en rätt crazy dryg månad sedan sist, mycket har hänt! Har hunnit sjunga en massa, tappat rösten och fått tillbaka den igen, haft spelningar med skolan, tittat igenom Sherlock igen, jammat massor, blivit vegetarian, färgat håret igen så det nu är lila och blått, träffat fina människor, gjort pumpalyktor, tagit hem Lucialinnet, satt upp lite teckningar på väggen, hängt en del i Karlstad, hälsat på päron och bror, skrivit en låt, varit på Linköpings Folkmusikfestival, gjort några second hand-fynd, och börjat längta efter jul. Minsann!
  Vad är på agendan framöver då? Bli bättre på att öva (vilket jag intalar mig själv varje dag att jag ska bli). Fast faktiskt så har jag övat en hel del idag! Det får man allt ge sig själv en klapp på axeln för. Ska ha en liten skype-och-Downton-Abbey-dejt med min mor sedan. Skriva en julklappslista kanske? Leta fram en Staffansvisa att lära ut på sånglektionen ska jag också göra.
  Och på tisdag - då ska jag göra värsta grejen! Det kommer ta hela förmiddagen i Karlstad, det kommer att göra ont och jag kommer att bli så jäkla ball. Ni får se sen. 
  Morsning! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar