måndag 20 januari 2014

Första dagen i skolan


  Ja tänka sig, idag började jag på universitetet! Det var allt lite pirrigt det. English I. Har massor med böcker att köpa, massor med korridorer att hitta i, massor med kaffe att dricka och massor med människor att prata med. Lyckades redan idag hitta en jazzare i min klass, hur trevligt som helst! Så var det diagnostic test på schemat idag, som uppstart. Inte utan att man fick lite huvudvärk, jag känner mig lite ringrostig... Men jag har hunnit hem nu, och ska pusta ut i soffan och äta glass. Det tycker jag att man får göra ibland. 

  I dagarna hoppas jag på finbesök, Hanna ska komma hit och se min lilla lya för fösta gången! Det blir alla tiders. Fika på stan och mysa och leva livet lite. Så lite jobb på det. Och så ska jag se till att öva också.

                 Pinterest 

2 kommentarer:

  1. Åh, älskar både engelska (gifte mig med en engelskman till och med) och universitetet. Om jag får komma med ett föreslag, mycket gammal kurslitteratur kan man hitta på kurslitteratur.se eller genom att fråga äldre studenter. Lycka till med studierna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oh! Wow, det var min dröm när jag var yngre! Att gifta mig med en engelsman alltså. Helst skulle han heta Matthew. Och tack för tipset! ^^

      Radera